27.4.2022

Vuoden 2022 ensimmäinen Teivocooper lähestyy (18.5.2022)

 Lumet osoittavat selviä sulamisen merkkejä ja koht'sillään on käsillä yksi selvistä tulevan kesän merkeistä, nimittäin Teivocooper.

Taas siis tarjoutuu tilaisuus palautella mieleen niitä hauskoja muistoja cooper-testin kirmaamisesta koulu- tai armeija-ajoilta. Tai mikäli muistoja ei vielä ole, on mahdollisuus niitä hankkia!

Meininki on paljolti sama kuin ennenkin; tullaan paikalle, ilmoittaudutaan 18.30 mennessä ja sitten klo 19.00 tapahtuvan startin jälkeen kierretään rataa omien voimien edellyttämällä tavalla koko 12 minuuttia - mielellään ei vähempää ja missään tapauksessa ei enempää.

Kun täysi minuuttimäärä on täynnä, toimitsijapartio käy vahvistamassa tulokset, minkä jälkeen on mahdollisuus nauttia nestettä ja spekuloida olleita ja tulevia juoksuja.

Yksi muutoskin on kuitenkin tapahtunut.

Ravirata on muuttanut käytäntöjään ja keskiviikko ei enää ole pelkkä huoltopäivä, jolloin hevostoiminta olisi suljettu.

Nyt hevostoiminta on sallittu, mutta cooperia varten on varattu puolen tunnin aikaikkuna: siis radalle saa mennä vasta 18.55 ja sieltä on poistuttava viimeistään 19.25!

Siispä alkuverryttely on tehtävä radan ulkopuolella ja toimitsijapuolella tehostetaan tulospartion toimintaa, jotta asiat saadaan rullaamaan sujuvasti.

Tervetuloa!