22.5.2024

Teivocooper 1/2024 juostiin lämpimässä säässä

 Lämpöä oli noin 23 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä Lamminpään taivaalta, kun toimitsijat kokoontuivat kentän kopin kulmalle valmiina toimitsemaan. Tuulenviristäkään ei ollut tietoakaan, joten juoksijat joutuivat yrittämään saada viilennystä pelkän juoksuvauhdin turvin.

Toimitsijavarusteita kasailtiin ja jotakuinkin kaikkea tarvittavaa oli joko mukana tahi sitten saatiin onnistuneesti turvauduttua - sissin laillla - tilapäisvarusteisiin, koska jouduttiin toteamaan, että vaikka viimeisestä Teivocupista oli vain vajaa puolitoista kuukautta, oli toimitsijarutiini joiltakin osin päässyt aavistuksen rapistumaan.

Toimitsija Jari lähetti taas perinteisellä Yksi-kaksi-AJA!-komennolla juoksijat liikkeelle. Väliaikoja kerättiin ja kun 12 minuuttia oli täynnä, kehotettiin loppumerkillä juoksijoita seisahtamaan paikoilleen, mitenkä he sitten toimivatkin.

Yhteensä 8 juoksijaa oli tänään paikalla. Nähtiin perinteisesti itsensä voittamisia sekä myös tuloksia, jotka ovat omiaan rohkaisemaan uuteen osallistumiseen, jotta pienellä parannuksella saadaan omia haamurajoja rikottua.

Kaiken kaikkiaan meni ihan mukavasti ja seuraavaa kertaa jo vähän tunnuttiin odottelevan. Kuluvan kauden Teivocooper 2 sijoittuu nyt Juhannuksen jälkeiselle viikolle.

Tervetuloa tuolloin Lamminpään kentälle cooperin merkeissä!