22.8.2023

Huomenna se tulee, siis Teivocooper 23.8.2023

 Huomenna sitten nähdään Lamminpään kentällä.

Säänä on luvassa seuraavaa. Uskotaan, ja toivotaan, että kuitenkin onnistutaan pinkaisemaan sadekuurojen välissä.


Ennakossa näkyy olevan ilmoittautumisia poikkeuksellisen runsaasti, mikä on todella ilahduttava asia. Mitä ilmeisimmin Teivocooperin kaikkien aikojen osanottoennätys ollaan ylittämässä. Hip-hei!

Ja voi olla niinkin, että ensimmäistä kertaa Teivocooperin historiassa joudutaan turvautumaan kahteen eri lähtöön. Tämä siksi, että mitään automatiikkaa ei ole käytössä, vaan väliajat ja lopputulokset otetaan puhtaasti ihmisvoimin, joten näin pyritään varmistamaan, että väliaikojen ottaminen onnistuu kaikille juoksijoille. Samalla tarjoutuu lepäävälle erälle mahdollisuus kannustaa ponnistelevan erän juoksijoita ja näin lisätä urheilujuhlan tunnelmaa.

Väliajoistahan kukin juoksija saa oman vauhtinsa vaihtelusta sen kaikkein hyödyllisimmän tiedon, jota ehkä kenties voi sitten käyttää apuna harjoittelunsa suunnittelussa, jos nimittäin on tavoitteita. Ja vaikka varsinaisia  tavoitteita ei olisikaan, niin onhan mukava nähdä lisätietoa omasta juoksustaan.

Ja mitenkäs tämä tieto sitten löytyy?

No, ensin tämän blogin Päävalikosta Tulokset


sitten aukeavalta sivulta Teivocooper

Nyt nähdään tuloslista, jossa on mukana tulos ja kierroksittaiset väliajat.

Ja sitten se hieno (vai ylimainostettu) käyrä vauhtien vaihtelusta nähdään klikkaamalla sinipohjaista väliaikalistaa. Esim. Toivo Honkalan vauhti vaihteli näin.


Ja mitähän mahtaa tehdä se nappi [Avaa Cooper-esitys]?

Siitä lisää myöhemmin, mutta nyt: 

Tervetuloa!