17.6.2021

Kauden 2021 ensimmänen Teivocooper juostiin kauniissa säässä

 Noin 18 asteen lämpötila ja puolipilvinen, mutta lähes tuuleton sää tarjosi sopivat puitteet kesäkauden 2021 ensimmäisen Teivocooperin ponnistelijoille.

11 reipasta kuntonsa koettelijaa ponnistautui matkaan, kun toimitsija Jari lausui perinteisen lähetysloitsun "Yksi-kaksi-AJA!". Niin on tuttu tuo loitsu näillä tanhuvilla, että jos se muulla korvattaisiin, saattaisi jopa  kaikukin tuolloin vastata empien ja epäroiden.

Mutta asiaan. Kukin ponnistelija tietenkin koetteli omaa kuntoaan, mutta kuten usein, kun mukana on kokeneita kilpajuoksijoita, saattaa kärjessä muodostua kilpajuoksun tuntua. Ja niin kävi nytkin: kärkikolmikkoa veti ensin Joonas Kuisma, kahdella seuraavalla kierroksella Janne Niemi ja neljännen kierroksen alkaessa vetovuoro otti Yann Chapelliere, joka sitten ensikertalaisena kävijänä ei antanut toisten moninkertaisen kokemuksen painaa, vaan sai riennettyä pisimmän matkan tällä kerralla.

Myös taaempana nähtiin hienoja kamppailuja itseään vastaan, kun varsinkin kolmen kierroksen täyttymisen haamurajaa vastaan kamppailtiin. Joku onnistui sen ylittämään, joku taas jäi aavistuksen vaille, mikä tietysti antaa kipinää harjoitella seuraavaa kertaa varten

Juoksun jälkeen toimitsijapartio kävi taas mittaamassa matkat, minkä jälkeen osallistujat ja toimitsijat poistuivat paikalta suhteellisen tyytyväisinä suorituksiinsa.Seuraavaa kertaa varten voidaan huomioida, että radalla riittää kyllä tilaa.

Tervetuloa taas heinäkuussa näissä samoissa merkeissä!