5.6.2019

Teivocooper 2/2019 juostu

Suursäätila oli puhkunut Suomen ylle korkeapaineen, josta riitti aurinkoa ja lämpöä 24 asteen verran Teivon monumentaaliselle ravikeskuksellekin. Nyt oli hentoinen tuulenvire etelän suunnasta tukemassa takasuoran ponnistelua ja vastaavasti suomassa virkistävää virettä etusuoralle, kierrosten täyttymisen lähestyessä.

Kaksitoista pelotonta ponnistelijaa oli kuullut radan kutsun ja oli näinollen paikalla valmiina kokemaan cooperin hurman ja tuskan. Yksi-kaksi-AJA! kajahti taas tutusti ja niin lähtivät juoksijat nielemään metrejä, kuvaannollisesti tosin.

Aluksi etenivät juoksijat kuin helminauha, mutta kohta alkoi muodostua pieni ryhmiä. Janne Niemi otti kärkipaikan, kuten monesti ennenkin, Jarno Vikmanin häntä seuratessa varjon lailla. Toinen taistelukaksikko muodostui Joonas Kuismasta ja Otto Niemelästä, muitakin ryhmiä muodostui ja hajosi, kun kello tikitti vääjäämättömästi kohti täyttä minuuttitusinaa.

Ja vihdoin, kuten aina ennenkin, koitti se hetki, että toimitsija Mika kajautti seis-komennon, minkä jälkeen toimitsijapartio kävi kokoamassa tulokset juoksijoilta, joiden ei tarvinnut lainkaan värjötellä tällä kerralla.

Kuuma ilmanala leikkasi monilla hieman pois parhaista tuloksista, mutta oli myös juoksijoita, jotka ylsivät nyt parhaaseensa Teivocooperin tiimoilta.

Kun tulokset oli kerätty ja hieman mehulla nestetasapainoa tasailtu, olikin taas aika suunnata kotia kohti valmistautumaan seuraaviin koitoksiin.

Näissä merkeissä tavataan seuraavan kerran elokuussa, tervetuloa tuolloin!