12.9.2018

Teivocooperit tältä kaudelta (2108) takana

Kauden kuningatar  Salla ja kuningas Joonas

Teivon Ravikeskus tervehti cooperisteja tällä kerralla tuulisella syyssäällä, lämpöä oli nelisentoista astetta tapahtuma-aikaan ja pohjoisen puoleinen tuuli puhalteli välillä navakammin, välillä hiukan vähemmän pontevasti. Aurinkoikin  paistoi, mutta valitettavasti harjun puusto venytti latvansa sen tielle, joten varjojen mailla vaellettiin kenttää ympäri.

Lähtökehotus kajahti tutusti ja cooperistit riensivät kohti ensimmäistä kaarretta. Rataa ei oltu tällä kerralla lanattu, vaan se oli sateidenkin jäljiltä tiiviin ja pitävän oloinen. Tämä seikka näkyi siinäkin, että yleisesti ottaen cooperistit pitivät melko hyvää vauhtia.

Kovimmaksi kuntonsa tunteva kolmikko, Niemen Janne, Vikmanin Jarno ja Kuisman Joonas, valikoitui kärkeen ja muut seurasivat perässä, Yli-Marttilan Juhani heistä ensimmäisenä. Alkuvaiheilla kärkimies vaihtui tämän tästä, mutta kohta kävi ilmi, että Jannen päivän kunto oli kovin ja hän pääsikin hieman eroon Joonas-Jarno -kaksikosta kellon käydessä lahjomattomasti kohti kahdentoista minuutin rajaa.

Helpottavan lopetuskomennon jälkeen kävi ilmi, että kukin oli taittanut matkaa juuri tismalleen oman kuntonsa mukaisesti ja näinollen cooper-testi oli täyttänyt tehtävänsä.

Koska kyseessä oli kauden viimeinen osakilpailu, palkittiin vielä pokaalein kauden mittaan parhaiten ponnistelleet; naisten sarjassa Salla Annala ja miesten sarjassa Joonas Kuisma.

Teivocooperit saatiin näin tältä kaudelta valmiiksi. Kiitoksia vielä toimitsijain puolesta osallistujille.
Ensi kaudella taas jatketaan.

Sillä välin vielä on jäljellä viimeinen Teivo Trailin osakilpailu jo kohta on jälleen Teivocupin aika.