Ilmoittautuminen


Ennakkoilmoittautuminen Teivocooperiin nopeuttaa varsinaista ilmoittautumista aavistuksen verran, varsinkin ensikertalaisilla, kun ei enää paikan päällä tarvitse kirjoittaa erikseen nimeä, seuraa ja sarjaa. Ja näkeehän sieltä muiden ennakkoon ilmoittautuneiden nimiä.

Varsinainen ilmoittautuminen

tehdään paikan päällä kilpailutoimistossa, joka on ravikatsomorakennuksen etupuolella, "mutkan" kohdalla olevalla ulkoterassilla. Pääportista tultaessa se on vähän piilossa nurkan takana, mutta luonnollinen syy paikalle on, että se on katoksen alla. Rohkeasti vain eteenpäin ja paikka löytyy.

Ilmoittautumiset klo 18.30 mennessä, jotta jää aikaa omaankin valmistautumiseen.

Huom! Joskus, oikein hyvän sään vallitessa on ilmoittautumisia otettu vastaan radallakin! Juoksijat tarkkailkoot valkoista telttaa pääkatsomoa vastapäätä.

Vaikka tulokset ilmoitetaan sarjoittain miehet/naiset, ilmoittautuessa ensimmäisen kerran kysytään ilmoittautujan syntymävuosi, jotta tulokset saadaan tilastoitua myös ikäryhmittäin (10, 15, 17, yl, 30, 40, 50),  jolla tiedolla on vain se merkitys, että siitä saa vertailukohdan cooper-suoritusten kuntotason arviointitaulukoita varten.


Osallistumismaksu on 5 €/kerta, mikä maksetaan paikan päällä käteisellä.
Myös ennakkoilmoittautuneet maksavat osallistumismaksun kilpailupaikalla.

Osallistumismaksu sisältää mehun, suihkun sekä tulospalvelun.